Vi åkte direkt från Uddevalla ner till Göteborg Kevin somnade redan på vägen i husbilen. Vaknade till ett frostigt Göteborg med minusgrader. Kevin är 3 & 4 på dom första träningarna. I söndax så lottar dom startordningen i Heaten och Kevin blir lottad till 3:e och 8:e start ruta. Heat 1 gick kanon var uppe i ledning en stund men fick släppa Filip på sista varvet och kom i mål som tvåa med klart snabbaste tid smiley Heat 2 startar 8:a och kommer i mål som 4:e.

Till finalan så räknas Heat 1 och 2 ihop och Kevin får starta i ruta 2. Kommer iväg bra i starten och är uppe i ledning en stund men blir påkörd av en bakifrån och trillar ner till 5:e plats. Lyckas kämpa sig upp till andra plats igen och precis bakom Filip som ligger etta när samme förare åter igen kommer som en kamakaze pilot bakifrån i näst sista kurva och trycker av Filip och Kevin smiley som tur är så dör inte Kevins kart utan han kan ta sig imål som 4:a. Sämre gick det för Filip som förlorade både vinsten och serien där!! Den enda trösten är att föraren som var på dom fick en stor svart flagga i ansiktet. Men det är nog första gången som Kevin varit så besviken över sitt person bästa. Dock så hade Kevin åter igen en kanon tid bara 5 tusendelar från snabbaste tid….