Tävlingen där alla möts SKCC och MKR.

Kevin startar dagen på absolut bästa sätt är 1.2sek snabbare än tvåan smiley på första träningen och även snabbast på andra. Sedan började det torka lite och dom delade upp tidskörningen i två grupper. Kevin var med i första och var näst snabbast bara kompisen Axel var snabbare. När grupp två skulle ut så torkade det upp vilket gjorde att tidskörning blev så orättvis att att man saxade resultaten.

Kevin startade 4a i första Heatet och körde upp sig till tredje. Startade trea i andra och gick i mål som 3a. När det sedan var dags för final så startade Kevin 3a och gick ut hårt med siktet inställt på pallen var klar trea genom hela loppet tills det blev en miss av tävlingsledningen 🙁 dom fick inte bort varvade förare vilket ställde till det och Kevin blev omkörd av Simon och halkade ner till 4e men bara ett par kurvor senare får Simon se sig omåkt igen smiley Kevin går i mål som 3a.

Så då var årets andra pallplats säkrad!!!

PS där fick Simon tillbaka för han tog min pokal i GSP hahahahaha….. / Kevin #34