Då var det dags för årets sista tävling efter en minst sagt intensiv höst.

Vi kom ner till Kristianstads otroligt fina anläggning på Fredag kväll och satte upp tält mm. Sedan på fredag natt så började det regna och det slutade inte innan vid prisutdelningen på söndag. Kevin började med en kanonstart på Lördagen snabbast med 1.2sek till godo på första träningen smiley. Kommer in som tvåa i tidskörningen vilket blir hans startplats i dom tre heaten. När alla heat är körda och poängen räknas ihop så står det klart att Kevin får starta 2a i förfinalen.

Men i förfinalen blir det lite tufft in i en kurva med Melker Asp och Kevin kommer in helt uppgiven på en fjärde plats smiley. Men efter lite diskussioner och team snack med både oss och halva fam Thylin som bodde hos oss denna helg 🙂 så startar Kevin finalen med en mycket bestämd blick. Här skulle det bli åka av från sin fjärde startruta!

Efter en mycket fin körning så går han i mål som 2a 1,5sek efter Max Runeson smiley

Mycket nöjda efter denna helg där Kevin visat att han tycker om regn för det var flera träningar och heat som han hade klart snabbast varvtider.

Nu plockar vi bort strypningarna och blickar framåt mot Formel Mini…..