I helgen har Kevin gjort sin tävlings debut i J60 klassen. Vi valde att åka Juniorfestivalen på hemma banan. Husbilen parkerade där redan i Torsdags eftermiddag där vi mötte upp familjen Andersson för en liten kräftskiva innan träningarna drog igång under Fredagen.
När sedan tävlingen började på lördagen så var det regn som gällde och då visade Kevve att regn är hans favorit 5a och 4a på dom första träningarna smiley samt en 6e tid på tidskörningen. Sedan så torkade det upp till Heaten och Kevin placerar sig 5a 6a och 4a. Söndagen började med en uppvärmning på morgonen där han sätter 10e bästa tid. Startar P9 i förfinalen och kommer i mål som 10a ” stor besvikelse hos Kevin “. Men vi andra tyckte att han gjorde ett kanon jobb efter att inte kört mer en några timmar J60.
Till finalen så kommer regnet men försvinner lika fort och vi visste inte hur vi skulle göra med inställningar mm. Men vi valde i sista minuten att gå för slicks och en liten kompromiss med bilen. Från sin 10e ruta fick Kevin det riktigt halt i början mot dom som valde regndäck men det blev torrare och torrare och tiderna sjönk för oss som valt slicks. Till slut efter en riktigt spännande final kunde Kevin korsa mållinjen som 6a i sin första J60 tävling smiley Riktigt nöjda och vi har lärt oss en del om den nya klassen.