Sista deltävlingen i SKCC serien avgjordes i Helsingborg. Avslutningstävlingen körs med bara förfinal och final. Efter som att Kevin bara kört en tävling i J60 så fick han finna sig i att starta sist i P30.
Men gör vanan trogen och lyckas bra i starten och kör i mål som 25a i förfinalen vilket gör att han får starta P25 i finalen. Där gör han åter igen en kanonstart och är snart uppe på 18-19 plats men tappar några under den 16 varv långa finalen och går i mål som 22.
Kvällen var det avslutningsfest med prisutdelning och god mat i trevligt sällskap. Där fick Kevin ta imot 14e plats totalt i Mini trotts bara 4 starter av 7. 🙂
Vill även gratulera vännerna och Team kompisarna Thylins ” Framförallt Lukas “för totalsegern i J60.
Samt Jesper Sandström för den fina 3e platsen första året i KF3 smiley