Grande hör till den stora avslutningen på året och så även i år. Dag 1 var det strålande sol men riktigt kallt. Första träningen gick väll så där med en 15e tid men till andra så la vi på nya däck och tiderna kom 1sek snabbare och 13e tid. Till tidkörningen så hade Kevve börjat att hitta runt på banan och gör en mycket bra tid ytterligare 6 tiondelar och 8e tid.
Körde kanon i alla 3 heaten och kom i mål som 9, 8, 10a vilket gjorde att han skulle starta 7a i förfinalen dag 2 smiley
Dag 2 när vi vaknade på morgonen så öste det ner och det var bara att räkna med regn hela dagen. Kevin riktigt laddad till förfinalen och är snart uppe på 6e plats men i sin iver så sladdar han av banan och får åka flak till baka till depån och besvikelsen är enorm smiley

Tack vare detta lilla misstag så är det ruta 21som gäller till finalen. Kevin gör en ganska dålig start men kämpar sig upp sakta men säkert och korsar mållinjen som 13e….
Nu ser vi att han börjar hänga med tidsmässigt med dom andra, så vi ser ljust på 2014 smiley
Men nu är det vinterdvala som gäller. Men det tar inte många helger innan man saknar depån och alla underbara vänner man fått genom åren ute på banorna….