Detta blev en helt underbar helg med bara Racing ihop med fam Andersson från Växjö. Vi började i Mantorp på vägen upp för att besöka Gatebil och Drifting detta var riktigt fränt att ha sett i verkligheten samt vilket jobb dom lägger ner på sina bilar.
Väl framme i Linköping och årets upplaga av Sverige cupen så startade Kevve med två hyfsade träningar men till tidskörningen gör han ett misstag och får 9e tid 41 hundradelar efter. Detta kanske inte låter mycket men i våran värld är det för mycket smiley. Vilket ger honom P9 i heaten. Men eftersom att tävla man mot man är Kevins favorit så klarar han av att köra upp sig till 5e i första. I andra var han åter uppe bra på en 6e när det blev lite tufft i en kurva och Kevve tappar till 8e i mål. När resultatet från heat 1 och 2 räknas ihop så får han P7 till finalen.
Gör åter igen en bra start och är snabbt uppe på 5e men blir senare nerpetad till 6e men på sista varvet satsar Kevin allt och tar sig upp till 5e vilket han håller i mål med 6,9 hundradelar till godo 🙂

En kanon trevlig helg ihop med trevligt sällskap och bra racing.
Nu laddar vi för årets sist race i Kristianstad och Grande Finale….

Här kommer lite blandade bilder från helgen.