Kevin startade finaldagen riktigt bra och var 6e snabbast på warmup. Startade 11a i förfinalen som blev som ett ganska udda race när en av konkurrenterna slog runt och det gick fyra varv under slow. Ledaren körde riktigt sakta under dessa fyra varven och flera stycken fick tyvärr bryta pga att deras motorer surade. Men kevve klarade sig och gick i mål som 7a. Fick en kanonstart från ruta 7 i finalen och var snabbt uppe som 6a men det syntes tydligt att något inte var rätt. Han fick släppa den ena efter den andra och var i mål som 11a men kompisen Vigge fick 10sek bestraffning så kevve klättrade till 10 plats. Men Kevin var helt otröstlig efter målgång som han själv sa ( fan kan du inte ge mig en bil som går att köra )smiley Det var med andra ord ett stort mekaniker fel!!! men men 10 i SM är ändå kanon och han har som så många andra kämpat och kört ungefär 4 timmar karting under dessa dagar i en tryckande värme. Stor eloge till alla tävlande som orkar att hålla ut…

Vi kommer igen nästa år i en större bil med 125cc