Som vanligt så går sista tävlingen för året i Kristianstad och Grande Finale. Denna tävlingen körs som en tvådagars med träning, tidskörning och kval på Lördagen som avslutas med en bankett på kvällen. Söndagen ägnas åt finalerna.
Detta var premiären i den stora bilen för Kevve. Med bara tre dagars träning innan så hade vi inga större förhoppningar utan såg det mest som en kul grej att få prova på den stora bilen innan vintern. Träningarna och tidskvalen gick i blött vilket Kevin aldrig kört med denna karten smiley. Men det rullade på och han lyckades med 14e tid på tidskörningen.
Heaten rullade på och så även kvällen med många av våra vänner på banan. När det sedan på söndagen var dags för final så var det startruta 15 som gällde. Kevin får en kanonstart och var direkt uppe som 6a och ligger på bra i ett varv tills en medtävlande kör rakt in i honom och skickar ut honom i gräset smiley. Kommer ut på banan klart sist men kämpar sig upp genom fältet och går över linjen som 14e.
En riktigt rolig helg med debuten i nya klassen, nu ser vi fram mot nästa år och full fokus på träning och framförallt SM.

Kommer bli en lång vinter utan alla goda vänner från banorna och goda stunder…
Även dom gånger när allt går i mot en så finns det alltid glada kompisar som muntrar upp.

Kevin har börjat med Badminton för att hålla fokus och fysik igång i vinter för att komma starkare och mer förberedd inför 2016

Vill även tacka dom som stöttat oss genom året. AD Bildelar Ulricehamn, Centrala Trafikskolan, Farmor & Farfar Samt Martin Viktorsson som alltid gett oss det bästa i motorer.